Wij zijn Bert en Camila
- Het enthousiaste stel achter Happy Belly
Na een aantal jaren samen op luxe cruiseschepen over de wereld te hebben gevaren, hebben we in 2020 onze thuisbasis in Eindhoven gevonden. Deze internationale ervaring heeft ons de unieke kans geboden om op verschillende plekken ter wereld lokale gerechten en smaken te ontdekken en te proeven. We beschouwen onszelf dan ook als echte food lovers, altijd op zoek naar nieuwe culinaire ervaringen!
Samen koken, bakken, genieten van lekker eten en het proeven van nieuwe gerechten is vanaf het prille begin van onze relatie een essentieel onderdeel van ons leven geweest. We delen een grote liefde voor de natuur en het verbouwen van onze eigen groenten. Deze groenten bereiden we met veel aandacht en liefde.
Samen zijn we gestart
Onze Glutenvrije Reis
Bert, onze chefkok met 15 jaar culinaire ervaring kreeg in 2020 na jaren van vage klachten de diagnose Coeliakie, het heeft een grote impact op ons leven gehad. Vanaf dat moment hebben we besloten om alles wat met gluten te maken heeft uit ons huis te verbannen. We hebben ons dieet volledig omgevormd naar een glutenvrije levenstijl.
Camila, heeft 14 jaar ervaring in Luxe Hotels en Cruiseschepen opgedaan voordat ze naar Nederland is verhuisd. Haar passie voor lekker eten en oog voor detail zijn onmisbaar in de keuken van Happy Belly. Brood bakken is een nauwkeurige bezigheid waarbij elke kleinste verandering zorgt voor een ander eindresultaat, zonder de precisie van Camila zou het brood van Happy Belly nooit zo constant zijn. Ze zorgt naast het bereiden van brood en gebak ook voor de branding en aankleding van het merk Happy Belly.
brood zonder toevoegingen
Een Glutenvrije Revolutie
Bij het verkennen van de glutenvrije opties in supermarkten en online webshops waren we vaak teleurgesteld. De smaak, textuur en broden bomvol zetmeel voldeden niet aan onze verwachtingen. Het heeft ons gemotiveerd om samen aan de slag gegaan. Na véél bakken, proeven en talloze recepten uitproberen. Hebben we nu een smakelijk en voedzaam product ontwikkeld waar we trots op zijn. Dit willen we niet langer voor onszelf houden.
We zijn teruggegaan naar de basis met ons eigen brood. Gemaakt van uitsluitend water, glutenvrije melen en zout, zonder enige toevoegingen of conserveringsmiddelen.
De tijd is rijp voor een glutenvrije revolutie in Nederland. Dat begint volgens ons met een (h)eerlijk brood dat op traditionele wijze is gemaakt. Het echte kwaliteitsverschil met andere glutenvrije bakkerijen lees je in onze ingrediëntenlijsten.
Glutenvrij genieten voor Iedereen
Onze Toekomstvisie
Het is ons doel om de komende jaren een nog groter bereik te hebben en meer mensen kennis te laten maken met onze heerlijke producten, Brood van een ambachtelijke bakker waar je zorgeloos van kunt genieten. We gaan de productie opschalen en gaan ons ook op de zakelijke markt richten.
IETS OP MAAT NODIG?
Contacteer ons
Heb je vragen of specifieke wensen? Wil je tips over glutenvrij eten of meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op.
Bestellen : woensdag 12:00 uur of zondag 19:00 uur.
Ophalen : woensdag & zaterdagochtend tot 12:00 uur.